hvem er jeg?

En MultiMedieDesigner, der søger en spændende arbejdsplads, hvor jeg kan udfolde mine kreative sider

Praktiske oplysninger

Om mig

Jeg hedder Jane Kasten og jeg bor i Stavtrup, der ligger lidt uden for Aarhus. Jeg bor sammen med min kæreste og sammen har vi en dejlig datter og en lille kat.

Byer jeg har boet i

Jeg elsker at rejse og komme ud at opleve noget nyt. Jeg har boet i Barcelona tilbage i 1990-91 og i 2006 flyttede jeg til København, hvor jeg tilbragte næsten 10 år, inden jeg flyttede tilbage til Aarhus, hvor jeg oprindeligt kommer fra.

Ambitioner og drømme

Jeg drømmer om at finde et arbejde, hvor jeg kan udfolde mine kreative sider. Jeg synes det er spændende at være med til at udvikle et design, helt fra begyndelsen, i processen med håndtegnede skitser, frem til den endelige udforming ved hjælp af mockups lavet i Photoshop, InDesign eller Illustrator.

Interesser

Jeg interesser mig for at rode rundt i min lille have og fotografere ude i naturen. Jeg elsker at være i nærheden af vandet, men jeg holder også af, at rejse rundt i verden og i Danmark. Derudover spiller jeg fodbold-fitness i min fritid , samt hygger mig med mine venner og familien.

Uddannelser og job

I 2004 blev jeg uddannet pædagog og har indtil 2017 arbejdet i den pædagogiske verden. Det har været et sjovt og spændende arbejde, hvor jeg har haft en stor faglig medindflydelse, på den pædagogiske praksis og pædagogik og hvor jeg har fået et stort kendskab til forskellige mennesker og kulturer.

Klik her

Hvis du vil se mit CV , kan du klikke dig ind på min profil på Linked In.

Close Menu